LATAA JA TULOSTA ESITTEEMME

Klikkaa tästä »

VIERASKIRJA ANNA PALAUTETTA

Klikkaa tästä »

VARAUSKALENTERITEE VARAUS

Klikkaa tästä »

NYT KALASTAMAAN LUE KALASTUSMATKOISTA

Klikkaa tästä »

LÄHDE RISTEILYLLE LUE LISÄÄ ELBATAR RISTEILYISTÄ

Klikkaa tästä »

05.12.2019

Loma ja luontokeskus Aarni

Aarni on ensimmäinen tämän kokoinen lomakeskus Suomen toiseksi suurimman järven eli Päijänteen rannalla. Luonto ja historia yhdessä Padasjoen kunnan rakentaman olemassa olevan infrastruktuurin kanssa luovat erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden operaattoreille ja sijoittajille. Alue on 2 tunnin ajomatkan päässä Helsingin lentokentältä (160 km), 1,5 tunnin ajomatkan päässä Tampereen lentokentältä (100 km), 45 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta ja Pietarista pääsee helposti autolla sekä junalla.

Liiketoimintamahdollisuus

Lomakeskus Aarni koostuu hotellitasoisesta majoituksesta (mukaan lukien glamping), ravintolatoiminnoista, sauna-alaueesta perinteisillä saunahoidoilla ja venesatamasta sekä siihen liittyvistä palveluista. Luontokeskus Aarni on portti Päijänteen kansallispuistoon. Luontokeskus Aarnissa tuntee alueen luonteen ja historian kokemuksellisesti.

Tontin pinta-ala on 3,5 hehtaaria ja sillä on 10 000m2 rakennusoikeutta matkailua varten.

 

TERVETULOA yhteistyöhön! Käynnissä olevassa yleissuunnitteluvaiheessa etsimme operaattoreita ja yhteistyökumppaneita. Ravintola- ja hotelli-alan toimijat sekä paikalliset ruoantuottajat. Satamaoperaattorit. Aarnin myyntipisteisiin tulee tuotteita suomalaiseen luontoon, historiaan ja kulttuuriin liittyen. Opas- ja ohjelmapalvelujen luontoa, paikallista historiaa ja kulttuuria kunnioittavat toimijat. Yhdistykset ja yhteisöt luontokeskusta kehittämään. Yhteydenotot: Päijänteen Loma Oy Kalevi Porvari, +358 500 352 442, kalevi@paijanteenloma.fi, www.kullasmarina.fi

 


» Takaisin ajankohtaisiin

Kiinteistö Oy Kullasmarina || Kullasvuorenkuja 1, 17500 Padasjoki
gsm +358 (0) 500 352 442 (fi), gsm +358 (0) 50 320 1009 (fi,en,ru), +358 (0) 407 544 487 (eng,fi)
info@kullasmarina.fi

mastercard securecode mastercard verified by visa visa electron visa JCB Cards Union Pay