LATAA JA TULOSTA ESITTEEMME

Klikkaa tästä »

VIERASKIRJA ANNA PALAUTETTA

Klikkaa tästä »

VARAUSKALENTERITEE VARAUS

Klikkaa tästä »

NYT KALASTAMAAN LUE KALASTUSMATKOISTA

Klikkaa tästä »

LÄHDE RISTEILYLLE LUE LISÄÄ ELBATAR RISTEILYISTÄ

Klikkaa tästä »

19.08.2016

Kesän päätösjuhla Padasjoen laivarannassa.

Koko perheen kesänpäättäjäistapahtuma satamassa la 27.8.

Padasjoen kunnan vapaa-aika- ja matkailutoimi järjestävät 27.8.2016 laivarannassa koko perheen kesänpäättäjäiset, Sataman valot -tapahtuman.

Ohjelmaa on monipuolisesti aamusta yömyöhään kaikenikäisille. Tänä vuonna Padasjoen yritys järjestää Padasjoen jalkapalloturnauksen osana päivän ohjelmaa ja alkuillan ohjelmana on karaokea Kiuasniemi Marinassa. Elbattaren ruokaristeily Pitokärkeen lähtee satamasta klo 16.00. Ruokaristeilyn jälkeen tullaan satamaan ihastelemaan upeaa ilotulitusta ja ohjelmateltan esiintyjiä. Kerää ystäväjoukko kasaan ja lähtekää yhdessä nauttimaan kansallispuiston maisemista ja Pitokärjen maittavasta buffeesta!

Ruokaristeilylle on ennakkoilmoittautuminen kuntalan keskukseen puh. 03 552 911, ajalla 25.7.-24.8. Ruokaristeily maksaa 40 euroa ja tasarahalla maksettava risteily maksetaan laivaan noustessa. Pitokärkeen voi mennä myös ruokailemaan ilman risteilyä, jolloin ilmoittautuminen tehdään suoraan Pitokärjen yrittäjälle puh. 040 557 0632 (Ravintola Modetti). Pelkän ruokailun hinta on 30 €.

Kunnan vapaa-ajanasukastapaaminen järjestetään jo aamupäivällä ohjelmateltassa klo 12–13. Tilaisuudessa keskustellaan kunnan ajankohtaisista asioista.

Nuorille esiintyy Brädi klo 18 alkaen ja tästä peritään 10 € sisäänpääsymaksu. Samoin illan ohjelmasta ilotulituksen jälkeen peritään 5 € sisäänpääsymaksu. Tänäkin vuonna kunta vastaa nuorten ja ilotulituksen jälkeisen ohjelman musiikkitarjonnasta. Ilotulituksen jälkeen musiikista vastaa Matti Kallio acoustic ja viime vuonna paljon kiitosta saanut bilebändi Blaster.

MLL Padasjoen osasto on järjestänyt tänäkin vuonna lapsille mukavaa ohjelmaa telttaan klo 14–15. Esiintyjänä on Pellekaija Pum!

Tervetuloa nauttimaan valaistusta satamassa ja Padasjoen kesän päättäjäisistä!» Takaisin ajankohtaisiin

Kiinteistö Oy Kullasmarina || Kullasvuorenkuja 1, 17500 Padasjoki
+358 (0) 40 75 44487 (eng,fi)
info@kullasmarina.fi

mastercard securecode mastercard verified by visa visa electron visa JCB Cards Union Pay